Džungle v nás Praktická psychologie pro každého - Plamínek, Jiří (Grada, 2020)
Naše osobnost má složitost, záludnost i potenciál skutečné džungle. Obsahuje skryté poklady, bludné kořeny i nebezpečná zákoutí. Rozumíme-li tomu, co cítíme a co děláme, můžeme své pocity a chování ovládat a své poznatky využít i v džungli kolem nás. Tato knížka je přehlednou mapou lidské psychiky.