Společenská odpovědnost ve sportu - Kunz, Vilém (Grada, 2020)
Kniha zkušeného autora se jako první v ČR komplexně věnuje možnostem využití principů konceptu společenské odpovědnosti organizací (Corporate Social Responsibility) v oblasti sportu.
Keywords: Marketing a reklama; Podnikání a management