Základy podnikání a podnikatelský proces - Hučka, Miroslav (Grada, 2021)
Publikace, která pomůže při podnikatelském objevování, posuzování a využití podnikatelských příležitostí. 15 praktických kroků jako návod pro nového začínajícího podnikatele.