Akciové investice 2., rozšířené vydání - Gladiš, Daniel (Grada, 2021)
Tento investiční bestseller obsahuje řadu příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry. Rozšířené vydání reaguje na vývoj na finančních trzích v posledních letech a zejména na změny, které si vynutila globální recese spojená s virovou pandemií. Popisuje, jaký vliv bude mít masivní tištění peněz a jak si může počínat běžný investor.
Keywords: Finance a investování