Osobní finance 4. aktualizované vydání - řízení financí pro každého - Syrový, Petr (Grada, 2021)
Potřebujete návod, jak mít pod kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich investovat a potřebujete návod, jak na to? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly! V novém vydání testujeme rady z předchozích let. Uvidíte, jak by si vaše investice stály i v turbulentním koronavirovém roce 2020.