Čínský ekonomický systém Tržní ekonomika, či státní kapitalismus? - Bejkovský, Jan (Grada, 2021)
Jakou ekonomikou je Čína? Je tržní, plánovaná, kapitalistická, socialistická, rozvojová, rozvinutá, vyspělá, zaostalá, moderní, či tradiční? Na první pohled působí jako standardní moderní tržní ekonomika dnešní doby. Je to ale skutečně tak? Na tuto i další otázky naleznete odpovědi v této knize.
Keywords: Ekonomie