Konec marketingu Ovládněte trh prostřednictvím svých zákazníků na sociálních sítích - Gil, Carlos (Grada, 2021)
Také máte nastudovanou řadu knih o marketingu, ale zjišťujete, že stávající postupy již nefungují? A že to, co jste se naučili ve škole, ani zdaleka neodpovídá dnešní realitě? Marketing v podobě, v jaké jsme ho doposud znali, je totiž mrtvý!