Radost z nedokonalosti Jak se zbavit perfekcionismu a být šťastnější - Zahariades, Damon (Grada, 2021)
Jste perfekcionista? Cítíte se kvůli tomu občas ve stresu? Býváte nerozhodní, protože nechcete udělat chybu? Rádi byste se více uvolnili a nebrali vše tak zodpovědně? S knihou získáváte přátelského průvodce, který vám pomůže překonat touhu po dokonalosti. Přestanete se bát dělat chyby, začnete se snadněji rozhodovat a budete se cítit šťastnější.