Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny - Zahariades, Damon (Grada, 2021)
Připadá vám, že vás občas lidé využívají? Říkáte často ano, i když byste raději řekli ne? Nevíte, jak druhé odmítnout, aby se neurazili nebo se na vás nezlobili? S touto knížkou se naučíte říkat ne v každé situaci, kdy to budete potřebovat!