Ekonomické bubliny - druhé rozšířené vydání Průvodce hospodářskými krizemi od tulipánů po koronu - Stroukal, Dominik (Grada, 2021)
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru. Zjistíte, proč ekonomické bubliny vznikají a co se děje, když prasknou.