Naslouchejte! - Dale, Carnegie (Via, 2021)
Proč máme takové problémy se vzájemným porozuměním, ať už mluvíme s kolegy, přáteli nebo rodinou? Nebylo by lepší, kdyby vás ostatní konečně začali poslouchat a skutečně chápat? Dale Carnegie (autor věčného bestselleru Jak získávat přátele a působit na lidi a mnoha dalších) věřil, že spousta lidí zanechává špatný první dojem pouze proto, že nedokáže druhému efektivně naslouchat. Díky této publikaci se za použití názorných příkladů, jednoduchých technik a praktických cvičení rychle stanete lepším posluchačem – a brzy zjistíte, že i vy sami jste často lépe vyslechnuti a pochopeni. Učení Dalea Carnegieho a jeho následovníků vás snadnou, pochopitelnou cestou provede základy komunikace a mezilidských vztahů a stává se tak novou nepostradatelnou součástí vaší knihovny.
Keywords: Úspěch a motivace