Mezinárodní marketing Strategické trendy a příklady z praxe – 5. vydání - Machková, Hana; Martin Machek (Grada, 2021)
Již páté vydání uznávané publikace reaguje na dynamický vývoj v mezinárodním marketingu, zejména v oblasti digitálního marketingu. Publikace přináší kompletně aktualizovaná data a také nové příklady z praxe.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej