Jak číst účetní výkazy Základy českého účetnictví a výkaznictví - 3., aktualizované vydání - Šteker, Karel; Milana Otrusinová (Grada, 2021)
Nové vydání praktické a přehledné publikace je aktualizováno s ohledem na legislativní změny platné k 1. 1. 2021. Byly doplněny části týkající se např. podmínek pro výplatu podílů na zisku, přenesené daňové povinnosti u DPH nebo problematiky kryptoměn. Nově zde najdeme také podkapitolu věnující se vypovídací schopnosti účetních výkazů.
Keywords: Finanční řízení; Účetnictví