Šum O chybách v lidském úsudku - Cass, R., Sunstein; Kahneman Daniel; Sibony Olivier (Jan Melvil Publishing, 2021)
BUSINESS & ECONOMICS / Management
Keywords: Podnikání a management; Psychologie pro každého; Osobní rozvoj a kariéra