Fair trade Výzva pro všechny - Doležalová, Hana (Grada, 2021)
Předkládaná publikace se zabývá obchodním systémem fair tradu, který se snaží zlepšit postavení producentů v zemích tzv. globálního Jihu a zajistit jim důstojné životní podmínky. Jsou zde představeny dva hlavní mezinárodní fairtradové systémy spravované organizacemi Fairtrade International a WFTO.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej