Manažerské rozhodování a sport - Štědroň, Bohumír, , a, kol. (Karolinum, 2021)
Publikace se zabývá manažerským rozhodováním, přičemž se zaměřuje na segment sportu. Obsahuje rovněž informace o nových trendech, ať už se jedná o analýzu rozhodovacích procesů ve sportu, management sportovních klubů, využití sportovních dat, informační technologie či právní a další aspekty probírané tematiky.
Keywords: Podnikání a management