Všichni jsme lobbisté - Nekvapil, Václav (Grada, 2021)
„Cože, lobbista? Čím se tedy skutečně živíte?“ Přední český lobbista nás provede málo známým a často mytizovaným prostředí lobbingu. Odhalí čtenáři, kdo lobbista vlastně je, jak pracuje a jaké etické a morální otázky řeší.
Keywords: Ekonomie; Politologie