Umění motivace Návody a tipy pro pracovní i rodinný život - Medlíková, Olga (Grada, 2021)
Odkládáte často své úkoly a povinnosti? Víte, že byste něco měli udělat, ale nedokážete se přinutit? Nedaří se vám efektivně rozvrhnout práci? Poznejte, jak správně aplikovat motivační nástroje v různých situacích. V knize najdete návody a postupy snadno použitelné v praxi.
Keywords: Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina