Finanční analýza - 7. aktualizované vydání metody, ukazatele a využití v praxi - Růčková, Petra (Grada, 2021)
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy při zpracovávání finanční analýzy. Publikace obsahuje aktuální změny ve vykazování. Důraz je kladen na nejužívanější metodu – analýzu poměrovými ukazateli. Na rozdíl od jiných podobně zaměřených publikací je součástí praktický komplexní příklad.
Keywords: Finanční řízení