Sociální správa Organizace a řízení sociálních systémů - Šámalová, Kateřina; Petr Vojtíšek (Grada, 2021)
Monografie Sociální správa – Organizace a řízení sociálních systémů je určena jak studentům sociálních, právních a příbuzných oborů, tak profesionálům v oblasti sociální práce, sociální správy a státní správy.
Keywords: Veřejná správa, neziskové organizace