Kreativní Olomouc DESIGN 2 / Creative Olomouc DESIGN 2 - Bilík, Petr, (ed.) (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Druhý z edice katalogů DESIGN s podtitulem Kreativní Olomouc, jejímž prostřednictvím hodlá adekvátně propagovat elitní aktéry kreativních odvětví působící v Olomouckém kraji.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance