Kreativní Jeseník Šumperk DESIGN 3 / Creative Jeseník Šumperk DESIGN 3 - Bilík, Petr, (ed.) (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Třetí z edice katalogů DESIGN s podtitulem Kreativní Jeseník/Šumperk, jejímž prostřednictvím hodlá adekvátně propagovat elitní aktéry kreativních odvětví působící v Olomouckém kraji.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance