Rozvoj obchodních a vyjednávacích dovedností Manuál pro start úspěšného obchodníka - Říha, David (Grada, 2021)
Kniha je jedinečná svým komplexním pohledem na problematiku obchodu a obchodního jednání. Nabízí teoreticko-praktický manuál pro práci v oblastech styku se zákazníkem, obchodu a marketingu – od vyhledávání a navazování kontaktů se zákazníky, přes komunikaci, budování a udržování vztahů, až po specifika obchodu v kontextu interkulturních rozdílů.
Keywords: Obchod a prodej