Integrální antropologie na prahu 21. století - Wolf, Josef, 1927-2012; Mácha, Karel (Praha : Karolinum, 2002)
Anglické resumé
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: antropologie; kulturní antropologie; sociální antropologie; studie; anthropology; cultural anthropology; social anthropology; studies