Velká teleologie : konstrukce hospodářské noetiky - Loevenstein, Jan, 1886-1932 (V Praze : Fr. Řivnáč, 1933)
Budování národohospodářské nauky založené na obecné teorii poznání a teleologické vědy. Konstrukce, resp. oprava stávajících ekonomických pojmů
Na obálce uveden rok vyd. 1934
Keywords: teleologie; poznání; pojem (logika); ekonomie; teorie hodnoty; dějiny ekonomických teorií; ekonomické myšlení; technologické myšlení; Československo 1918-1938; monografie; teleology; knowledge; concept (logic); economics; theory of value; history of economic thought; monographs