Nové proudy ve světové obchodní politice - Pazourek, Josef, 1862-1933 (V Praze : Česká národohospodářská společnost, 1929)
Problémy mezinárodní obchodní politiky, obchodní smlouvy, celní unie
Keywords: obchodní politika; cla; hospodářská politika; mezinárodní obchod; přednášky; commercial policy; tariff; economic policy; international trade; lectures