Metody zjišťování vybraných aspektů organizační kultury - styl vedení - Petr, Tomáš (2003)
Určení a analýza proměnných, které jsou součástí stylu vedení a jejich dopad na organizační kulturu. Pokus o vytvoření nástroje k jejich měření