Metody zjišťování vybraných aspektů organizační kultury - styl vedení - Petr, Tomáš; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Určení a analýza proměnných, které jsou součástí stylu vedení a jejich dopad na organizační kulturu. Pokus o vytvoření nástroje k jejich měření
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: kultura organizace; sociálněpsychologický výzkum; diplomové práce; corporate culture; social psychological research; master's theses