Osobnost manažera - pokus o identifikaci a analýzu klíčových kompetencí manažera ve vybrané organizaci - Pokorný, Jiří (2003)
Osobnost manažera, kompetence, schopnosti, znalosti a dovednosti manažera. Charakteristika společnosti Philip Morris ČR, a.s., analýza modelu PMI-pracovní schopnosti