Osobnost manažera - pokus o identifikaci a analýzu klíčových kompetencí manažera ve vybrané organizaci - Pokorný, Jiří; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Osobnost manažera, kompetence, schopnosti, znalosti a dovednosti manažera. Charakteristika společnosti Philip Morris ČR, a.s., analýza modelu PMI-pracovní schopnosti
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Keywords: sociálněpsychologický výzkum; manažerské schopnosti; diplomové práce; social psychological research; master's theses