Analýza rozhodovacích procesů v Českém Telecomu, a.s. - Holub, Martin; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Rozbor současných přístupů při řešení rozhodovacích problémů. Návrh nového postupu řízení změn infrastruktury IT, zavedení nové služby do procesu Change Managementu, optimalizace doby čekání na obsluhu v Kontaktním centru
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: metodologie ITIL; rozhodovací procesy; změny; diplomové práce; master's theses