Návrh softwarového řešení pro tvorbu strategie firmy - Vacek, Petr; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Návrh softwarového řešení, k usnadnění činnosti spojené s vytvářením strategie firmy
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola eekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Keywords: strategický management; diplomové práce; strategic planning; master's theses