Marketingové řízení podpory prodeje - Šmíd, Jan; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Analýza segmentu pracích prostředků na českém trhu. Analýza nástrojů a forem podpory prodeje ve vybraných subjektech
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: marketingová komunikace; marketingový mix; diplomové práce; communication in marketing; master's theses