Měření spokojenosti zákazníků ve vybraném podniku - Hrbek, Karel; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Analýza způsobů zjišťování spokojenosti zákazníků ve vybraném podniku a návrh vhodného racionalizačního opatření
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: management jakosti; marketingový mix; spokojenost zákazníka; diplomové práce; quality control; master's theses