Organizace dražeb v ČR - Princ, Michal; Kaštovský, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Cílem práce je vymezení de lege lata současného stavu ve výkonu exekučního řízení a dražebního řízení s akceptací na postavení tzv. krizového managementu
Vedoucí práce: Marcel Kaštovský
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: exekuce; krizový management; pohledávky; dražba; diplomové práce; executions (law); crisis management; receivables; master's theses