Právní aspekty restitučních nároků - Janouškovec, Pavel (2003)
Některé aspekty restitucí majetku po vzniku právního státu s vymezením některých majetkových křivd a způsobu jejich nápravy v oblasti zemědělství se shrnutím zákonných podmínek de lege lata