Právní aspekty restitučních nároků - Janouškovec, Pavel; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Některé aspekty restitucí majetku po vzniku právního státu s vymezením některých majetkových křivd a způsobu jejich nápravy v oblasti zemědělství se shrnutím zákonných podmínek de lege lata
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: půda; zemědělské právo; majetkové restituce; diplomové práce; soil; agricultural laws and legislation; restitutions; master's theses