Posouzení ekonomické efektivnosti komplementárních služeb poskytovaných nemocnici v Jindřichově Hradci a návrh optimálního řešení - Heres, Tomáš (2003)
Analýza současného stavu v nemocnici v J. Hradci, jako odběratele a poskytovatele doplňkových služeb. Návrh na optimalizaci