Posouzení ekonomické efektivnosti komplementárních služeb poskytovaných nemocnici v Jindřichově Hradci a návrh optimálního řešení - Heres, Tomáš; Žemlička, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Analýza současného stavu v nemocnici v J. Hradci, jako odběratele a poskytovatele doplňkových služeb. Návrh na optimalizaci
Vedoucí práce: Zdeněk Žemlička
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická škola v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: finanční analýza; zdravotnictví; komplementární služby; diplomové práce; financial analysis; health service; master's theses