Zpracování projektu pro město Jindřichův Hradec - Krátká, Martina (2003)
Návrh projektu na vybudování cykloturistické trasy Jindřichův Hradec - Děbolín II. Etapa s cílem ho použít jako žádost o finanční prostředky z programu PHARE