Zpracování projektu pro město Jindřichův Hradec - Krátká, Martina; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Návrh projektu na vybudování cykloturistické trasy Jindřichův Hradec - Děbolín II. Etapa s cílem ho použít jako žádost o finanční prostředky z programu PHARE
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: finanční podpora; diplomové práce; Evropská unie; financial support; master's theses; PHARE (program); situační analýza