Územní aspekty reformy veřejné správy v okrese Jindřichův Hradec - Kotounová, Magdalena; Žemlička, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Analýza procesu postupného převodu kompetencí, změn finančních toků a další dopady spojené s postupným rušením okresního úřadu
Vedoucí práce: Zdeněk Žemlička
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: reformy; veřejná správa; diplomové práce; reforms; public administration; master's theses