Ekonomická analýza problematiky pěstounských rodin a zařízení - Kučera, Jiří (2003)
Problematika některých dávek v rámci státní sociální podpory nezávislých na příjmech, jako součást veřejných výdajů. Práce je zaměřena na problematiku pěstounských rodin a pěstounských zařízení