Ekonomická analýza problematiky pěstounských rodin a zařízení - Kučera, Jiří; Duben, Rostislav, 1924-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Problematika některých dávek v rámci státní sociální podpory nezávislých na příjmech, jako součást veřejných výdajů. Práce je zaměřena na problematiku pěstounských rodin a pěstounských zařízení
Vedoucí práce: Rostislav Duben
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: sociální dávky; veřejné výdaje; náhradní rodičovská péče; diplomové práce; social benefits; public expenditures; master's theses