Možnosti čerpání finančních prostředků ze Společného fondu malých projektů programu PHARE CBC - spoluúčast Statutárního města Liberec na pořádání hudebního festivalu DREIKLANG - Provázková, Ivana (2003)
Charakteristika předvstupních fondů EU a jejich fungování v ČR. Projekt pořádání koncertů vážné hudby, které jsou součástí festivalu Dreiklang na české straně Euroregionu Nisa