Možnosti čerpání finančních prostředků ze Společného fondu malých projektů programu PHARE CBC - spoluúčast Statutárního města Liberec na pořádání hudebního festivalu DREIKLANG - Provázková, Ivana; Duben, Rostislav, 1924-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Charakteristika předvstupních fondů EU a jejich fungování v ČR. Projekt pořádání koncertů vážné hudby, které jsou součástí festivalu Dreiklang na české straně Euroregionu Nisa
Vedoucí práce: Rostislav Duben
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2003
Keywords: euroregiony; PHARE (program); finanční pomoc; diplomové práce; euroregions; master's theses