Rozpočet Evropské unie ve světle východního rozšíření - Kočí, Ondřej; Urban, Luděk, 1927-2013; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2003)
Charakteristika a struktura rozpočtu EU. Vývoj rozpočtu EU. Rozšíření EU a jeho důsledky pro rozpočet Evropské unie
Vedoucí práce: Luděk Urban
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta národohospodářská, 2003
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2003
Keywords: evropská integrace; rozšíření Evropské unie; diplomové práce; Evropská unie; European integration; European Union enlargement; master's theses; hospodářská politika [obor dipl. práce]; rozpočet