Rovná daň - Müllerová, Gabriela (2003)
Zhodnocení možnosti aplikace prvků rovné daně do české ekonomiky. Úloha státu. Rozbor teoretického konceptu rovné daně Rabushky a Halla. Rozbor modelu navrženého pro ČR včetně hospodářských dopadů. Popis některých zahraničních daňových systémů obsahujících rovnou daň