Rovná daň - Müllerová, Gabriela; Holický, Jan; Žák, Milan, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2003)
Zhodnocení možnosti aplikace prvků rovné daně do české ekonomiky. Úloha státu. Rozbor teoretického konceptu rovné daně Rabushky a Halla. Rozbor modelu navrženého pro ČR včetně hospodářských dopadů. Popis některých zahraničních daňových systémů obsahujících rovnou daň
Vedoucí práce: Milan Žák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Národohospodářská fakulta, 2003
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Obsahuje anglické resumé
Keywords: daně; fiskální politika; státní rozpočet; veřejné finance; veřejné rozpočty; hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; taxation; fiscal policy; budget; public finance; public budgeting; master's theses