Role elektronického obchodu při podpoře konkurenceschopnosti podniků - Novák, Stanislav (2004)
Konkurenceschopnost v obecném pojetí. Elektronický obchod jako nástroj podpory konkurenceschopnosti. Ekonomické a sociální důsledky elektronického obchodu. Situace v ČR